Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2013 22:58 - Екоселище “Омая” – едно райско кътче сред природата
Автор: bacu Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4780 Коментари: 0 Гласове:
0



Все повече българи предпочитат по-различната форма на почивка и търсят по-усамотени места сред природата. Едно такова място е Ваканционното селище “Омая”, разположено на цели 500 дка и на едва няколко километра от границата ни с Гърция, между селата Нова Ловча и Гайтаниново (община Гоце Делчев).

image

Спокойствието и красотата сякаш нямат край. 7 броя нестандартни къщички са изградени от изцяло естествени материали като камък, дърво и глина. Те предлагат всички удобвства на съвремието, граничещи с лукса, а интериора и ектериора им е просто уникален.

Риболов, разходка с лодка, каране на колело и следване на екопътеки са част от развлеченията, на които посетителите може да се отдадат. През летния сезон на разположение на гостите са плувния басейн с шезлонгите и барът до него.

image

Кътчетата за релакс са навсякъде, двете езера придават завършеност на екоселището, цвятата озаряват картината, а ароматът им смесен с този на борова гора изпълва въздуха. Пренасяте се неусетно в едно друго време и свят…

В случай че желаете да видите и почувствате нещо наистина ново като емоция и начин за почивка, с. Гайтаниново е мястото, което непременно трябва да посетите.

Цената за нощувка в едностайна къщичка е 260 лв., а за двустайна 400 лв. като се изисква предварителна резервация. За нашите стандарти тези цени са малко високи, но пък усещането със сигурност ще остане за цял живот.

image

Михаил Маринов е отговорникът за съществуването на това райско кътче.  Воден от оригиналните си виждания, за това как трябва да изглежда комплексът, той създава нещо уникално. Вниманието му към всеки един детайл е нещото, направило това красиво място различно и незабравимо за всеки, който пожелае да го посети.

Източник: http://www.novinar.net/, http://bnt.bg/




Тагове:   лични дневници,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bacu
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 285454
Постинги: 125
Коментари: 56
Гласове: 110